Ballonvaart cadeau

Ballonvaart cadeau gezocht? Een tochtje in een luchtballon is een orgigineel cadeau om te geven maar ook om te krijgen.

Denk je aan een Ballonvaart cadeau,

Proberen het perfecte geschenk te vinden voor die speciale persoon in je leven kan moeilijk blijken, vooral wanneer er zoveel keuze is. Waarom geef je ze niet het cadeau van een heteluchtballonvaart met ballonvaartenvlaanderen.be ? Laat ze de wereld zien vanuit een vogelperspectief en geniet van een spectaculair uitzicht op het platteland. Hoewel we er zeker van zijn dat niemand hun neus zou opsteken bij het geschenk van een heteluchtballonvaart, zijn er een aantal dingen die u moet overwegen voordat u koopt om er zeker van te zijn dat het het perfecte geschenk is.

Wanneer zullen ze willen vliegen?

De belangrijkste beslissing die je moet nemen is welk type bon het beste is. De bonnen die wij aanbieden geven aan hoe flexibel u wilt zijn bij het maken van boekingen. Kunnen ze van maandag tot en met vrijdag vliegen of hebben ze de mogelijkheid nodig om in het weekend te vliegen? Zijn ochtendvluchten geschikt voor hen of hebben ze liever een avondvlucht om in de kinderopvang te werken? Werken ze fulltime en hebben ze dus idealiter een weekendvlucht nodig om geen gebruik te maken van de jaarlijkse vakantie? Als ze een ochtendvlucht kunnen bijwonen, maandag tot en met vrijdag, dan is onze Weekday Morning-cheque geschikt. Als ze de optie van een avondvlucht nodig hebben, maar toch van maandag tot vrijdag kunnen doen, dan is onze Weekday Anytime voucher geschikt. Als ze de volledige flexibiliteit nodig hebben om 7 dagen per week ochtend- en avondvluchten te kunnen boeken, dan is onze 7 Day Anytime voucher het beste. Elk type voucher heeft een beschrijving van wat is inbegrepen in de ervaring en de “Important bits” leggen duidelijk uit hoe we de data plannen, wanneer ons vliegseizoen begint en of de voucher al dan niet kan worden terugbetaald. “Wie kan vliegen” geeft de beperkingen aan die we hebben met betrekking tot lengte, gewicht en zwangerschap. Al onze luchtballonvouchers zijn niet terugbetaalbaar, met uitzondering van de 7 Day Anytime Plus, die wel een weersvergoeding biedt onder voorwaarden.

Het is afhankelijk van het weer!

Het is belangrijk om te onthouden dat ballonvaren een weersafhankelijke activiteit is, dus als de weersomstandigheden op de dag van de vlucht ongeschikt zijn, wordt de ballonvaart geannuleerd. Maar maak je geen zorgen, de vouchers gaan terug naar een boekbare status voor een andere boeking. Het is de moeite waard om hierover na te denken bij het kiezen van een type voucher om er zeker van te zijn dat de ontvanger van het cadeau opnieuw kan boeken op een datum die hem of haar het beste uitkomt. Voor meer informatie over de invloed van het weer op onze vluchten kunt u hier een kijkje nemen.

Wat dacht u van een cadeaupakket?

Zodra je weet welk type bon je nodig hebt, kun je beslissen of je de bonnen alleen of als onderdeel van een cadeaupakket wilt kopen. Onze geschenkpakketten geven je de kans om het cadeau extra speciaal te maken en bevatten 1 of 2 vouchers naar keuze. U kunt de cadeaupakketten die wij aanbieden hier bekijken. Het type bonnen staat vermeld onder “Wat is inbegrepen” samen met de extra’s zoals een helium “ballon in een doosje”, een Pilot Hugo teddybeer of een luxe rieten mandje. Alle bestellingen worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden (afhankelijk van het tijdstip van bestelling). Wij kunnen echter de levering van onze “ballon in een doos” geschenkverpakkingen uitstellen om ervoor te zorgen dat de heliumballon in optimale conditie aankomt. Neem contact met ons op zodra u uw bestelling heeft geplaatst om dit te regelen.

Hebben ze hoogtevrees?

Het zal u niet verbazen dat onze ballonnen hoog vliegen, tot wel 5000 voet! Veel passagiers zijn zenuwachtig en bang om te vliegen, maar wees gerust, al onze piloten zijn zeer ervaren en nemen de veiligheid van de passagiers zeer serieus. Zij beantwoorden graag alle vragen of zorgen om u op uw gemak te stellen voor de vlucht. De vlucht zelf is rustig en sereen. Je hebt niet eens het gevoel dat je beweegt, het is alsof je uit een raam kijkt, maar met een 360 graden uitzicht! Maak iemands kerst- of verjaardag met het magische geschenk van een luchtballonvaart! Als je nog vragen hebt, neem dan een kijkje in onze FAQ sectie online. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via onze Live Chat op onze website. Wij helpen u graag!

Ballonvaren ook voor bedrijven

Wilt u een origineel cadeau geven? Bijvoorbeeld een pensioen cadeau, of een cadeau voor de verjaardag van je collega of baas? d an zijn onze  cadeaubonnen misschien iets voor u. Heel veel bedrijven maken ook een ballon vaart als vorm van een teambuilding of personeelsfeest.

Wij waren ook op evenementen, festivals of feesten … Vraag naar onze interessante B2B mogelijkheden.


Verhuur schermen voor feest of event

Op zoek naar dé eyecatcher op uw event? Make it real met ons aanbod van Led schermen, videowalls …   Verhuur schermen voor binnen (indoor) en buiten (outdoor). Led scherm huren in een specifiek formaat? De modulaire oplossing van Moduscreen maakt elk formaat en vorm mogelijk.

CONTACTINFO

hello@moduscreen.be
+32 472 84 42 03